Acest aerator este prevazut cu un motor electric de inalta performanta, cu un cos de otel inoxidabil, intr-un corp de polietilena ce pluteste pe suprafata apei. Motorul este foarte bine izolat si doar zgomotul produs de apa poate fi auzit.

La acest acest tip de aerator, motorul este adăpostit sub flotor. Aqua-Pilz submersibil, este perfect adaptat pentru corpurile naturale din apă. in plus, faţă de capacitatea sa de oxigenare excelenta se incadreaza foarte bine in decor, de exemplu in parcuri.

Aqua roţi cu zbaturi –  are o suprafata considerabil marita a paletelor in apa, schimbul de gaze intre aer si apa fiind mult imbunatatit. Acest lucru se face prin ruperea picăturilor de apă în unele foarte mici si aruncarea acestora in aer. Picăturile preiau oxigen şi elibereaza in aer gazele poluante.

Aqua-Mini este un mic aerator cu controler de viteza ce poate fi reglat in functie de marimea iazului. Acest lucru il face eficient din punct de vedere al costurilor. Cosuleste neted, usor de curatat si de folosit. Aqua-Minieste livrat gata pentru utilizare, cu 10 m de cablu si controler de viteza. Este recomandat pentru bazine de pana la la 20 metri patrati.

Aqua-Maxi este din oţel inoxidabil, submersibil, cu pompa de mare circulatie si consum redus de energie.
Modelul fantana este creatde catre un deflector conic special.
Pentru o taxă, Aqua-Maxi poate fi furnizat cu un controler de viteză.
Acest modeleste recomandat pentru bazine şi iazuri naturale, pană la maxim 60 metri pătraţi.

Aqua-Hobbyare un motor capsulat, fixat intr-o carcasă de protecţie din aluminiu si pluteste deasupra. Acesta este silenţios in funcţiune. Aqua-Hobbyare o multitudine de aplicaţii. Acest model oferă aerare foarte eficienta, la un preţ relativ scăzut. Coşul este din oţel inoxidabil, (distanţa dintre bare este de 9,5 mm sau 5.5 mm sau 18 mm).

Motorul acestui model este fixat sub flotor. Suprafaţa coşului din oţel inoxidabil a fost considerabil mărita. Acest aerator este mai putin predispus la colmatare, făcndu-l mai de incredere! Motorul a fost imbunatatit. Etansarea de inaltă calitate mecanica garanteaza durabilitatea pe termen lung, in timpul funcţionării continue. Aqua-Hobby submersibil este ideal pentru funcţionarea in timpul iernii.