Carosari Auto

Oferim servicii profesionale de carosari auto pentru toate tipurile de autovehicule. fie ca vorbim de caroserii autoutilitare, caroserii ambulante, carosari remorci si nu numai, Cautis va ofera cele mai bune servicii de carosari auto din tara la cele mai bune preturi.

De la caroserii auto specializate pana la caroserii speciale, caroseriile auto CAUTIS va ajuta sa transportati marfuri din cele mai diverse in conditii excelente. Comandati dotarile noastre speciale pentru caroserii auto si veti rasufla usurat, stiind ca alimentele transportate vor ajunge nealterate la destinatie sau ca bunurile valoroase vor fi in deplina siguranta.

Carosari Autoutilitare

carosari auto

Societatea noastra realizeaza toate procesele de fabricare si prelucrare a caroseriilor auto. Va stam la dispozitie pentru fabricarea de caroserii auto specializate, caroserii autoutilitare,reparatii si imbunatatiri ale caroseriilor. Suntem specialisti in acest domeniu si avem din ce in ce mai multi clienti multumiti care ni se adreseaza numai noua ori de cate ori au nevoie de o caroserie auto.

Experienta acumulata, flexibilitatea tehnologiei si profesionalismul echipei noastre ne permit sa acceptam orice provocari.
Imaginile de mai jos prezinta cateva din proiectele de carosari speciale pe care le-am realizat.

Carosari Basculante

Firma Cautis ofera servicii profesionale de carosari basculante si carosati vehicole cu obloane rabatabile.
Platformele cu obloane sunt destinate in special distributiei de materiale de constructii, a transportului utilajelor, profilelor de PVC sau aluminiu, etc

Bene basculabile usoare sunt destinate firmelor ce au activitati in domeniul distributiei de materiale de constructii, in domeniul constructiilor civile in interiorul localitatilor, a serviciilor de furnizare apa etc.

Carosari Furgoane

Oferim servicii profesionale de carosari furgoane, carosari tir-uri. Am dezvoltat o linie profesionala de profile care imbina perfect caroseriile astfel incat structura sa fie rezistenta / robusta dar si perfect etansa.

Autovehicule Frigorifice

La CAUTIS, este foarte usor sa gasiti dispozitivul de racire care sa se potriveasca cel mai bine cerintelor dumneavoastra. Absolut toate modelele apartinand acestor categorii sunt de prima clasa. Si nici nu-i de mirare, devreme ce firma care le produce este faimoasa ALEX ORIGINAL, lider mondial in domeniul instalatiilor de aer conditionat.Oferta noastra de agregate frigorifice este diversa si va permite sa alegeti intre mai multe tipuri de aparate

Carosari Autovehicule Spaciale

Inca din anul 1993 oferim servicii de carosari autovehicule speciale cum ar fi: autospeciale ambulante, autospeciale pompieri, masini funerare. Va stam la dispozitie pentru fabricarea de caroserii auto specializate

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati