Cutii metal

Cutii metal industriale si de transport valori – Venim in ajutorul tau cu solutii complete de eficientizare a depozitelor pentru obiectele valoroase si pentru securizare. Este foarte important sa alegi solutii eficiente pentru afacerea ta atunci cand clientii tai au nevoie de cutii metal special in care pot depozita lucruri.

Producem cutii metalice dar si subansambluri personalizate conform celor mai inalte standarde. Aici oferim solutii complete din anul 1993. Firma producatoare de confectii metalice iti pune la dispozitie cele mai bune solutii datorita utilajelor profesionale de care dispunem: utilaje de debitare tabla, presaj, sudura in argon sau puncte, router CNC, sablare.

De ce sa alegi cutii metal de la Cautis?

Cautis ofera o gama completa de cutii metal ce se utilizeaza in diverse domenii. Acest tip de cutii sunt realizate din tabla de otel de diverse grosimi, in functie de modelul ales.

De regula, panoul frontal contine un aluminiu cu o grosime de 2-3 mm ce permite o durabilitate mai mare.

Pentru transportul obiectelor de valoare sau a unor produse speciale ai nevoie de cutii transport valori special create pentru nevoile tale. Iti punem la dispozitie o gama variata de cutii, dulapuri sau lazi pentru transportul valorilor.

Realizam pe comanda cutii de valori, casa de bani, casete de bijuterii sau documente.

Putem veni in ajutorul tau cu optiuni benefice pentru depozitarea in siguranta a valorilor in seifuri de mici sau mari dimensiuni. Suntem aici pentru tine sa te echipam cu cele mai bune cutii securizari UPC Rack-uri.

Ia legatura cu echipa noastra pentru a afla mai multe informatii despre toate tipurile de cutii metal pe care le putem confectiona special pentru nevoile tale. Avem o echipa formata din profesionisti ce iti vor concepe cele mai durabile si rezistente cutii din materiale premium.

Cu o experienta de peste 28 de ani in industrie, Cautis ofera doar servicii la cele mai inalte standarde. Principalul avantaj al nostru este ca iti facem produsele in functie de cerintele tale, pe comanda.

Oferim finisaje impecabil ce respecta toate normele aflate in vigoare.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati