Debitare cu Laser

Masina de debitare cu laser modelul F-T are in plus fata de alte astfel de aparaturi o functie de taiere a tevilor, astfel indeplinind cerintele cerute atat pentru taierea placilor de metal, cat si a tuburilor. Un singur echipament pentru utilizari multiple.

Mai mult decat atat, acest aparat modern pentru debitarea metalului implica o aplicare a mandrinei de prindere manuale cu gheare mecanice foarte lungi pentru reducerea deseurilor materiale. Diametrul de prelucrare se situeaza undeva intre 20mm – 200mm, ceea ce ar putea indeplini majoritatea cerintelor de taiere a tuburilor.

De asemenea, acest echipament de debitare cu fibra laser dispune de mandrine de prindere servomotoare electrice sincronizate atat in partea frontala, cat si in partea din spate.

Aplicarea mandrinei in functionarea unui astfel de echipament de debitare cu laser este un alt exemplu a noii tehnologii adoptate de Cautis JB ’93. Acest tip de inovatie imbunatateste in mod remarcabil precizia de taiere si eficienta de lucru. Tot referitor la structura acestui aparat de taiat modern, firma producatoare trece peste regula conventionala referitoare la design, separand ecranul de afisare si panoul de comanda.

In acest fel, designul unic si inedit economiseste spatiu pentru utilizatori si face plasarea echipamentului mult mai flexibila. Este, asadar, vorba despre structuri independente pentru o performanta integrata.

Caracteristicile tehnice ale Echipamentului de debitare cu laser cu dubla utilizare

Model F1530T
Zona de lucru 1500*3000mm
Lungime efectiva de taiere a tevii 3000mm/6000mm
Putere laser 500w/800w/1000w/1500w/2000w/2500w/3000w/4000w
Viteza de miscare maxima 100m/min
Viteza de taiere maxima 35m/min
Precizia pozitionarii 0.03mm
Precizia repozitionarii 0.02mm
Latime minima a liniei 0.1mm

Aplicabilitatea Echipamentului de debitare cu laser cu dubla utilizare

Echipamentul de taiere cu laser cu utilizari multiple este utilizat pe scara larga in prelucrarea panourilor publicitare, a structurilor de placi metalice, a productiei electrice in arc de mare sau mic voltaj, piese de masinarii textile, ustensile de bucatarie, piese de masini, ascensoare, piese electrice, arcuri elicoidale sau piese de schimb pentru linia de metrou.

In ceea ce priveste materialele de aplicare, aceasta masinarie moderna este potrivita pentru taierea otelului carbon, a otelului inoxidabil, a cuprului, a aluminiului, dar si a diverselor aliaje metalice.

Pentru ca deviza sa este sa aiba clienti satisfacuti si sa fie pe primul loc in topul preferintelor acestora, compania Cautis introduce in dotarile sale noi aparaturi si echipamente de lucru care sa faciliteze procesele de fabricare a confectiilor metalice atat de diversificate.

Cel mai nou utilaj tehnic de taiere cu laser ce a fost introdus in gama de produse profesionale ce egaleaza produsele unor companii internationale de renume este Echipamentul de debitare cu laser cu dubla utilizare F1530T.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati