Microsudura cu laser

In general, materialele metalice folosite pentru sudura includ otelul inoxidabil, alama, placile de tabla, tabla galvanizata, tabla prelucrata la rece si alte placi metalice. Metodele traditionale de sudura se refera la sudarea cu arc in atmosfera de argon si sudarea cu staniu. Cu toate acestea, sudura cu argon poate lasa semne de ardere pe partea inversa a placilor metalice relativ subtiri, existand un risc ridicat de deformare puternica.

Placile metalice groase sunt, deseori, destul de costisitoare, dar si relativ grele, in acest sens fiind destul de greu de prelucrat pentru instalarea in exterior. In ceea ce priveste sudura fina, pe de o parte, acidul puternic va putea provoca daune grave mediului inconjurator si operatorilor care ezita sa se ocupe de astfel de activitati. Pe de alta parte, pretul materialelor fine pentru sudura incepe sa creasca din ce in ce mai mult.

Din fericire, lumea moderna a gasit o solutie si in acest sens. Asa se face ca aplicarea tehnologiei de sudare cu laser a integrat doar avantajele si a evitat dezavantajele in prelucrarea atenta a metalului.

Pe langa asta, un echipament de sudura cu grad ridicat de integrare precum Ving 500W YAG din dotarea Cautis prezinta si un design rezonabil, o operare simplista si o procedura stabila de sudura, lucru foarte convenabil pentru o invatare rapida si eficace. In acelasi mod, procesele de productie nu vor mai fi compromise din cauza lipsei personalului de operare sau a nepriceperii acestuia.

Caracteristicile Echipamentului de microsudura cu laser Ving 500W YAG

  • Utilizarea cavitatii camerei ceramice ce are o durata de viata mai mare si o eficienta energetica ridicata
  • Structura separabila: usor de setat metoda de sudura
  • Latime mare: poate fi aplicat pe diferite tipuri de metale
  • Posibilitate redusa de deformare la caldura: solid si impenetrabil
  • Design unic in ceea ce priveste aspectul; domeniu de prelucrare mai larg si capacitate puternica de procesare
  • Sursa de alimentare stabila, putere maxima de varf. Recomandat pentru sudura placilor galvanizate
  • Datorita focalizarii lungi, este potrivit pentru sudura fontului relativ gros(adanc)
  • Sistem de observare CCD special pentru sudura: nu provoaca nici un rau ochilor si astfel poate rezista in caz de operatiuni de lunga durata

Aplicabilitatea Echipamentului de microsudura cu laser Ving 500W YAG

Aceasta noua aparatura tehnica din dotarea Cautis JB ’93 este potrivita pentru sudarea otelului inoxidabil, a alamei, a tablei galvanizate, a placilor laminate la rece, dar si a altor placi metalice, a semnelor publicitare, a produselor digitale, a carcaselor din otel inoxidabil, a carcaselor de baterii sau a obiectelor artizanale din metal.

Daca pana in momentul de fata, dotarile tehnice ale Cautis JB ’93 cuprindeau ghilotine hidraulice CNC, utilaje de stantat CNC si prese hidraulice CNC, acum compania romaneasca cu sediul in Bucuresti introduce o noua aparatura performanta, demonstrand ca poate tine pasul cu serviciile profi oferite de companii internationale de renume.

Este vorba despre un Echipament de microsudura cu laser Ving 500W YAG recomandat pentru sudarea otelului inoxidabil, a altor diverse metale sau chiar a produselor de publicitate, ce isi face treaba fara sa afecteze in vreun fel materialul folosit sau forma finala a produselor de prelucrat.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati