Mobilier Medical

Mobilier Medical de specialitate – Iti oferim cele mai bune solutii pentru modernizarea centrelor sanitare, a spitalelor, cabinetelor de profil si a laboratoarelor. Cele mai bune piese de mobilier medical sunt disponibile pe site-ul Cautis. Aici oferim solutii complete din anul 1993. Firma producatoare de confectii metalice vine in ajutorul tau cu produse pe comanda din fier forjat, gravuri personaliate, confectii din inox, si multe alte tipuri de produse.

De ce sa alegi mobilier medical de la Cautis?

Cautis ofera o gama completa de articole de mobilier medical ale caror caracteristici de varf sunt flexibilitatea is igiena. Aceste produse medicale sunt realizate din otel inoxidabil, inox și alte materiale speciale pentru protejarea impotriva ruginii si a altor coroziuni ce apar odata cu trecerea timpului. De asemenea, pordusele de uz medical sunt usor de curatat si dezinfectat.

Pentru echiparea spitalelor ai la dispozitie o gama variata de paturi spital care vin la pachet cu toate accesoriile necesare. Scaune, birouri sau mesele din inox sunt potrivite pentru cabinete in care au loc consultatii si examinari ample.

Din lista de mobilier medical disponibil la Cautis nu lipseste masa pentru instrumentar medical din inox. Aceasta este echipata cu roti pivotante si contine unul sau mai multe blaturi din otel inoxidabil. Este materialul utilizat in spitale pentru o igienizare eficienta si rezistenta crescuta la rugina.

Aparatura medicala utilizata in cabinete sau spitale are nevoie de suporti inox sau accesorii din inox speciale si personalizate in functie de spatiul pe care il ai la dispozitie.

Pentru transportul pacientilor in siguranta din ambulanta in spital si viceversa, se utilizeaza targa mobila. La Cautis ai o gama larga de astfel de produse special create in functie de cerintele tale. Avem targi pentru ambulanta, targi pentru sala de operatii, dar si carucioare ce permit transportul pacientilor in saloane.

Ia legatura cu noi pentru a afla mai multe informatii despre tipurile de produse cu care te putem ajuta. In ceea ce priveste confectiile metalice pentru mobilier medical, iti stam la dispozitie cu informatii complete.

Avem experienta de peste 28 de ani in aceasta industrie si putem confectiona produse la cererea clientului. Este un avantaj de care poti beneficia pentru a mobila complet un spital sau un cabinet medical de specialitate. Produsele noastre au finisaj impecabil si respecta toate normele aflate in vigoare.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati