Cererile tot mai mare de peşte de calitate, densitatea efectivelor mari, alimentarea cu apă n scădere, utilizarea furajelor scumpe, necesita metode mai eficiente de transfer a oxigenului dect aeratoare de suprafata.
Cererea de oxigen n multe operaţii nu poate fi acoperita nici cu mai multe aeratoare de suprafata.
in timpul perioadelor cu oxigen scazut, hrana este prost digerata astfel pestii cresc mai putin sau se pot imbolnavi.
Oxigenul este un factor foarte important n fermele piscicole, imbunătăţeşte sănătatea pestilor, rezultatele finale gasindu-se in economiile de costuri. Sistem de imbogăţire cu oxigen, foarte simplu de utilizat. Oxyplus gravitational funcţionează cu o diferenţă de presiune foarte scăzută. Acest lucru face ca utilizarea acestui sistem sa fie posibila fără o pompă separată. Oxyplus poate fi folosit fără sursă de alimentare,doar cu o sursă de oxigen.

Tehnologie cu roata cu zbaturi acoperite sistem de imbogăţire cu oxigen.

Doi factori importanti pentru eficienţa unui sistem de oxigenare sau de imbogăţire, sunt zona de contact intre gaz şi apă şi timpul de contact.Oxywheel realizează o zona mare de contact şi un contact cu apa sub capaculde intrare al oxigenului. Aceasta, garantează eficienţa ridicată. Capacul de intrarea fost dezvoltat special pentru sistemul de Oxywheel şi este realizat din polietilenă. Partea activă a sistemului,roata perie,este inchisă de această acoperire.
Capacul cu prinde două camere,o cameră de amestec şi o cameră de ieşire.
Camerade ieşire a fost extinsa,pentru a prelungi timpul de staţionare a apei. Diviziune funcţională a camere in zone de amestecare garantează livrarea de oxigen,şi asigură oxigenarea apei. Spre deosebire de unele dispozitive de pe piaţă,Oxywheel creează un flux direcţional şi oferă un flux optimizat in tot iazul.

Oxyjet este un sistem deschis de oxigenare, care este pus direct in iaz sau un canal. Sistemul este ideal pentru utilizarea in recirculare, in cazul in care complexele de apă folosesc recircularea apei. Oxyjet pune apa in circulare şi o imbogăţeşte cu oxigen, in acelaşi timp. Oxyjet poate fi folositori de cate ori există o presiune hidraulică de cel puţin 60 cm. Oxyjeteste flexibil pentru ape cu debit redus. in cazul in care debitul de apă creşte temporar,există un orificiu pentru revărsare.