Panouri gard debitate cu laser

Oferim cea mai mare gamă de produse tăiate la comandă cu laser, personalizate fabricate în Romania: panouri de gard, balustrade, stâlpi ornamentali, porți de grădină, panouri decorative si multe altele. Oferim de asemenea, produse tăiate cu laser pentru design interior, cum ar fi pereți despărțitori de cameră, ecrane decorative, panouri de tavan, decoruri de perete, capace de metal etc.

Panourile noastre sunt fabricate folosind tehnologia CNC de tăiere, perforare și pliere cu laser. Panourile și gardurile noastre decorative sunt făcute să reziste testului timpului și potrivirea perfectă pentru orice aplicație

La Cautis obișnuim să facem fiecare produs să se potrivească specificațiilor dvs. exacte. Dacă nu aveți un design pe care doriți, atunci echipa noastră de design din interior vă va aduce la viață ideea sau conceptul folosind cele mai recente software de modelare CAD și 3D.

Modele Panouri Gard

Modelele de panouri gard de mai jos sunt cu caracter informativ, la cerere putem debita cu laser orice model de panou de gard sau panou decorativ.

panouri gard

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati