Fermele de peşte pot folosi pompe de apă pentru eficientizarea activitatii. Este novoie de pomparea apeiniazuri, prin filtre. Se folosesc pompede joasă presiune cu iesiri cu diametru mare. Aceste pompe sunt portabile, usureaza munca si au o eficienţă de neegalat la consumul de energie. Volume mari de apă pot fi pompate rapid, cu costuri scăzute de energie. Deşeurile sau apa murdara sunt cel mai bine pompate cu o pompă submersibilă. Aceste pompe livreaza apă sub presiune, şi poate fi folosit si un furtun cu diametru mic (de exemplu 50sau75 mm) Chiar şi noroiul poate fi pompat din iaz,fără probleme,cu pompa de noroi.
Pentru a se asigura că iazul este complet curat, nămolul rezidual pote fi defalcat cu un jet de apă si apa poate fi pusa din nou in iaz. Pompele de noroi, de şi au o capacitate mai mică dect cele de apa au un concept special al camerei de pompare ceea ce duce lao funcţionare fara probleme.
Compania Cautis poate oferi pompe de specialitate, pentru toate aplicaţiile,cu performanţe marite, si consum redus de energie. Anuntati-ne de ce aveti nevoie, şi va vom face o oferta.