Prelucrari prin aschiere

Profile stantare potrivite pentru afacerea ta – Suntem alaturi de tine pentru crearea celor mai potrivite piese de care ai nevoie din tabla otel, inox sau aluminiu. Avem in portofoliu cele mai bune solutii de stantare cnc pentru a creea profile stantare precum: profile zincate compartimentari rigips, suporti zincati pentru prinderea profilelor din aluminiu, casete fatada cladire, suporti zincati prindere profile copertina, profile sasiu, profile hale metalice, glafuri aluminiu dar si multe tipuri de profile indoite CNC pana la 4m.

Strunjire, frezare. Putem realiza orice piesa dupa desenul tehnic al acesteia sau dupa modelul unei piese deja existente. Executăm lucrări de aşchiere pe maşini clasice şi maşini de precizie: debitare profile cu maşini automate de debitat, strunjire, frezare, rectificare plană, rectificare rotundă, interior şi exterior.

Cu maşinile din dotare, executăm repere strunjite de naltă precizie, angrenaje, roţi dinţate, roţi de lanţ, cremaliere. Dupa comanda ferma, va va fi comunicat termenul de executie al piesei care poate varia in functie de complexitatea acesteia si cantitatea comandate.

  • Prelucrari pe centre de prelucrare
  • Comenzi de serie si unicat
  • Prelucrari pe strung CNC
  • Prelucrari pe strung
  • Alezari in coordonate pe orizontala
  • Mufe de foraj cu filete conice
  • Prajine foraj
  • Reparat si executat cilindri hidraulici

De ce sa alegi profile stantare de la Cautis?

Cautis ofera solutii complete de profile stantare CNC potrivite nevoilor tale. Produsele se realizeaza din cele mai bune materiale astfel incat sa poata asigura o durabilitate lunga in timp si protectie impotriva ruginii sau a coroziunii.

Stantarea este o operatiune mecanica de fasonare la cald sau rece, fara aschiere. Prin stantare se creaza obiecte de diferite dimensiuni si forme. In procesul de stantare CNC sunt utilizate stante, cu ajutorul carora se fac operatii la care o parte din materialul taiat (stantat) se separa partial sau de tot de restul matrialului. In procesul de stantare intervine si deformarea plastica atunci cand se fac matrite.

Cautis este un furnizor de incredere pentru conceperea celor mai bune profile stantare. Avem echipamente de top si solutii optime pentru a executa un volum mare de produse din aluminiu, tabla otel sau inox. Pentru noi este important sa iti punem la dispozitie o solutie potrivita pentru ceea ce ai nevoie atunci cand alegi serviciile noastre. Colegii nostri, cu o experienta de peste 28 de ani in domeniu, iti vor sta la dispozitie cu toate detaliile de care ai nevoie.

Ia legatura cu echipa noastra si discuta pe larg despre profilele stantare pe care urmeaza sa le faci. Oferim servicii personalizate si complete pentru o gama larga de produse. Este un avantaj de care poti beneficia atunci cand cauti solutii de profile stantare CNC de cea mai buna calitate. Toate produsele din portofoliul nostru au finisaj impecabil.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati