Vopsitorie

Vopsitorie industriala ultraperformanta – Oferim servicii de vopsitorie industriala la cele mai inalte standarde. Verificam cu mare atentie calitatea lucrarii si ne asiguram ca esti intotdeauna multumit de serviciile prestate. Iti punem la dispozitie o echipa de pregatitori si vopsitori cu experienta. Aici beneficiezi de servicii profesionale de vopsitorie.

Vopsitorie Auto Airless

Vopsitorie Electrostatica

Vopsitorie Profesionala

De ce sa alegi vopsitorie de la Cautis?

Cautis ofera o gama completa de solutii atunci cand vine vorba de vopsirea masinilor sau a altor echipamente industriale. In procesul de vopsitorie electrostatica folosim un pistol profesional ce permite acoperirea intregii suprafete. Astfel orice material este vopsit cu un strat uniform si nu exista risipa. Vopsitoria electrostatica este utilizata de cele mai multe ori in industria auto.

Cu ajutorul optiunilor de vopsitorie cu cuptoare de 4m si 6 m ai posibilitatea sa economisesti timp si bani. Principalul avantaj al acestui tip de vopsitorie electrostatica e reprezentat de faptul ca vopseaua are o rezistenta mult mai mare fata de alte metode clasice de vopsire. Calitatea si grosimea invelisului rezultat dupa vopsire ofera o durabilitate ce iti va economisi resurse pe viitor.

Procesul de vopsitorie electrostatica se poate utiliza la gardurile metalice, sau alte confectii metalice. La Cautis avem solutii complete din anul 1993, fiind o firma producatoare de confectii metalice. Astfel iti putem pune la dispozitie pe langa piese metalice si optiunea de a le vopsi folosind cele mai bune tehnici industriale.

Finisajul prin vopsirea electrostatica este de cea mai inalta calitate. Acesta este neted si cu o durabilitate foarte mare. Elementul care se vopseste primeste o incarcatura negativa de la un electrod incarcat negativ. Astfel, vopseaua se prinde mult mai bine avand o incarcatura pozitiva. De aceea vopsirea electrostatica este cea mai recomandata metoda pentru finisajul multor tipuri de confectii metalice.

Pentru a afla mai multe detalii, iti recomandam sa iei legatura cu noi si te vom pune la curent cu toate detaliile de care ai nevoie pentru a lua cea mai buna decizie. Avem o experienta de peste 28 de ani in domeniu, ceea ce reprezinta un avantaj pentru conceperea unor produse cu finisaj impecabil ce respecta normele aflate in vigoare.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati