Mobilier horeca

Mobilier horeca de specialitate – Cautis iti pune la dispozitie solutii complete de echipare si modernizare pentru industria alimentara. Avem o gama larga de produse confectionate din inox special pentru depozitarea marfii, pregatirea acesteia sau prezentare. Solutiile noastre fac fericiti clientii din anul 1993. Firma de confectii metalice iti ofera posibilitatea sa confectionezi produse in functie de nevoile tale din mai multe tipuri de materiale, de la fier forjat pana la inox.

De ce sa alegi mobilier horeca de la Cautis?

horeca

Toate restaurantele, cantinele sau fast food-urile au nevoie de echipamente care se pot curata si dezinfecta usor. In acest fel, se poate mentine calitatea mancarii la un nivel optim. Pentru a avea echipamente speciale de gatit si pastrat la rece, Cautis vine cu solutii complete de mese de lucru necesare in industrii precum carmangeria, patiseria, pastravaria, piata de legume sau panificatie.

Mesele de lucru din inox sunt special create pentru a deservi unui flux de lucru continuu si sunt dotate cu roti pentru a face accesibila mutarea dintr-un loc in altul pe parcursul evenimentelor. Orice echipament creat la Cautis se poate personaliza in functie de nevoile clientului.

Pe cautis.ro gasesti mobilier horeca din inox pentru amenajarea bucatariilor profesionale, confectionat in Romania. Oferim cea mai buna calitate a produselor noastre la preturi avantajoase.

horecaIn oferta de produse pentru domeniu horeca se regasesc module de prespalare ( tavi, hote,rastele, rafturi, separatoare de grasimi, storcatoare de struguri), dar si mese de lucru speciale pentru amplasarea vaselor, a mancarurilor sau a altor componente din bucataria profesionala.

Avantajul mobilierului din inox pentru bucatariile profesionale il reprezinta durabilitatea, curatarea usoara si rezistenta crescuta la rugina. Oferim, pe comanda, toate tipurile de mese necesare in bucatarie, precum mese de preparare, tip dulap, spalatoare, tavi, site, rezervoare sau carucioare pentru deplasarea in conditii optime a marfii.

Ia legatura cu noi sa aflii mai multe detalii despre cum te putem ajuta sa iti echipezi bucataria corespunzator si intr-un mod profesionist. Avem o experienta de peste 28 de ani ce ne permite sa iti oferim solutii eficiente, rapide si de durata. Produsele noastre au finisaj impecabil si te vor ajuta sa iti optimizezi lucrul in bucatarie.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati