Mobilier stradal

Mobilier stradal adaptat nevoilor tale – Iti oferim o gama diversificata de piese de mobilier stradal precum: banci si mese personalizate, garduri, usi si porti de acces parcuri, suporti biciclete, cosuri gunoi parc, balustrade pietonale, stalpi stradali de iluminat dar și modele de statii de autobuz.

Venim in ajutorul tau cu solutii complete din anul 1993. Suntem o firma producatoare de confectii mecanice, sudura, vopsitorie si multe alte servicii de top ce te vor ajuta sa oferi un plus de valoare spatiilor pe care le amenajezi.

De ce sa alegi mobilier stradal de la Cautis?

Cautis ofera o gama completa de articole de mobilier urban sau stradal. Produsele sunt realizate din cele mai bune materiale ce permit curatarea usoara si rapida. De asemenea, materialele folosite la mobilierul stradal sunt de cea mai buna calitate pentru a fi protejate pe termen lung impotriva ruginii si a altor coroziuni.

Mobilierul stradal este foarte important in orice comunitate. Oamenii petrec foarte mult timp in spatiile exterioare si au nevoie de solutii optime pentru activitatile conexe.

Si cele mai mici detalii urbanistice pot sa ofere o imagine mai frumoasa unei strazi. Cu cat te dedici mai mult amenajarii si toaletarii corecte a spatiilor publice, acestea vor da o stare de bine trecatorilor si vor contribui la un stil de viata placut.

Mobilierul stradal nu este destinat doar locatiilor urbane. Oferim solutii de mobilier si pentru zonele rurale, acolo unde este nevoie de o contributie mai ampla asupra amenajarii spatiilor exterioare.

Cautis este furnizorul tau de incredere pentru cele mai bune piese de mobilier urban adaptat cerntelor moderne. E foarte important sa gasesti solutia potrivita pentru a face oamenii din comunitate fericiti. Aici intervenim noi punandu-ti la dispozitie modele multiple, special create pentru a oferi confortul de care oamenii au nevoie.

Ia legatura cu echipa noastra pentru a afla mai multe detalii despre toate tipurile de mobilier pe care ti le punem la dispozitie. Avem experienta de peste 28 de ani in aceasta industrie.

Oferim servicii personalizate astfel incat sa cream produse adresate exclusiv spatiilor exterioare pe care doresti sa le amenajezi. Este un avantaj de care beneficiezi pentru a mobila corespunzator spatiile dorite cu piese de cea mai buna calitate. Toate produsele din portofoliul nostru au finisaj impecabil si respecta toate normele aflate in vigoare.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati